ICT en Techniek

Op zoek naar windows 10 keys?

maandag, 28-10-2019  

onlinekeys is een website die licentie keys verkoopt voor software zoals windows. De keys werken als volgt. Je besteld er een op de website, en vervolgens krijg je deze direct op de mail. U hoeft alleen maar de key in te voeren en dan kan u direct verder met het systeem downloaden. U krijgt dus geen fysieke verpakking en een CD maar simpelweg een key op de mail. Daarom is deze methode van spellen en bijvoorbeeld Windows 10 keys kopen veel voordeliger.

 

Wat zijn Windows 10 keys en hoe werken ze?

Iedereen heeft wel eens een software of spel gekocht en geïnstalleerd. Je doet de cd in je computer, en kan het spel installeren. Maar, dit heeft natuurlijk ook nadelen. Je moet als eerste uw spel kopen in de stad of bestellen, en vervolgens wachten tot deze aankomt. Daarnaast kan u ook makkelijk de CD verliezen of beschadigen. Daarom is het handiger om een key bestellen via onlinekeys. Enkele voordelen van uw windows 10 key online bestellen zijn:

  • Goedkoper
  • Sneller
  • Direct installeren
  • U raakt hem nooit kwijt

Dus, als u Windows 10 wilt aanschaffen, kijkt u eerst of u Windows 10 Pro of Windows 10 Home wil. Het verschil is dat Windows 10 Pro veel uitgebreider is en dus meer toepassingen heeft zoals bijvoorbeeld Remote Desktop en Bitlocker. Daarnaast kan u ook nog kiezen tussen de OEM of de retail versie. Als u uw huidige versie van Windows wilt upgraden moet u de retail versie kopen, en als het een compleet nieuw systeem is de OEM versie. Dus, als u opzoek bent naar Windows 10 keys kan u het beste terecht op onze website. Wij bieden alle versies aan van Windows 10, zodat u de juiste versie kan kopen en installeren. Het is heel simpel. U koopt de key, en wij mailen deze naar u toe 5 minuten na de betaling. Daarna kan u direct uw software downloaden.

Maar waarom zijn deze keys zo voordelig? Als u een fysieke kopie koopt in een winkel kost dit natuurlijk extra geld. De DVD en verpakking en al kosten al extra, en de verzending kost ook nog extra. Daarom zijn keys veel goedkoper

 

Groot assortiment aan keys

onlinekeys bied naast Windows 10 keys ook verschillende andere keys aan voor platformen zoals Playstation, Xbox, Steam, Origin en nog veel meer. Naast spellen bieden ze ook keys aan voor softwares zoals bijvoorbeeld Microsoft Office. De keys zijn gemakkelijk te kopen en in te voeren op uw software. U kan na de aankoop direct de keys invoeren en downloaden, en u hoeft dus niet te wachten totdat uw pakketje aankomt, of naar een winkel toerijden om uw game of software aan te schaffen.

Dus, als u opzoek bent naar een goedkope software of spellen kan u het beste terecht bij onlinekeys. Naast Windows 10 keys bied de website ook keys aan voor bijvoorbeeld Steam of Origin. Keys online kopen heeft vele voordelen. Ze zijn goedkoper, je krijgt ze sneller binnen en u kan ze direct installeren. Dus aarzel niet, en bestel uw Windows 10 key op onlinekeys.nl.

 


Comments are closed.