Nieuws

ZALEN IN AMERSFOORT

maandag, 16-3-2015  

Lunches en diners kunnen in onze à la carte restaurants worden genuttigd, afhankelijk van het aantal gasten. Voor gezelschappen van meer dan 10 personen kan er een keuze gemaakt worden uit onze Praq Banqueting menukaart.

Restaurant Praq biedt tevens de mogelijkheid om ruimtes te huren zodat u een privé lunch of diner, vergadering of borrel kunt organiseren.

SALOTTO

De Salotto is een afsluitbare ruimte naast het à la carte restaurant PRAQ MET. De Salotto beschikt over een eigen bar in de ruimte, een apart terras, eventueel met kinderspeel-faciliteiten en/of een projectiescherm. Kortom voor zowel zakelijk als privé een uiterst geschikte ruimte.

De Salotto biedt zitgelegenheid aan 40 personen. Een staande receptie biedt ruimte tot 60 personen. Vergaderingen aan een bloktafel zijn mogelijk tot 26 personen en in theateropstelling tot 50 personen.

PRAQ MET

Onze grootste ruimte, PRAQ MET, bevindt zich rechts van de ingang en dit is ons à la carte restaurant voor gezinnen met kinderen.

Dit restaurant gedeelte beschikt over 80 zitplaatsen en vele leuke en bijzondere kinderspeel-faciliteiten.

Gebruikmakend van de maximale capaciteit van deze ruimte kan er een sit-down lunch of diner voor 80 personen georganiseerd worden. Staande feesten en recepties zijn mogelijk tot 130 personen.

Wanneer wij de Salotto bij deze ruimte betrekken vergroten we de capaciteit van een sit-down lunch of diner met 40 personen en een informele setting met 60 personen.

PRAQ ZONDER

PRAQ ZONDER bevindt zich links van de ingang. Dit is het à la carte restaurant zonder kinderen. Ook beschikt dit restaurant gedeelte over een eigen bar en terras.

In dit restaurant kunnen wij gezelschappen tot 20 personen aan één tafel plaatsen voor lunch en diner. Ook is het gehele restaurant exclusief te huur voor een sit-down lunch of diner voor maximaal 60 personen.

2009

In 2009 zullen wij de mogelijkheden van Praq Zalen uitbreiden door de aanbouw van ruimtes en zalen voor zakelijke en privé bijeenkomsten. Tot die tijd kunnen wij u voor meetings en borrels ontvangen in de Salotto.

Voor grote feesten is onze locatie in Ouderkerk op dit moment het meest geschikt!


Comments are closed.