Over ons

PRAQ IS VEELZIJDIG

In PRAQ kunt u op vele manieren terecht. Vanzelfsprekend voor een heerlijk(e) lunch of diner in het mooie restaurant voor volwassenen waar u in alle rust kunt tafelen.

Daarnaast is er in PRAQ is een speciaal kindvriendelijk restaurant ingericht. Met niet alleen een aparte en uitgebreide menukaart voor alle kinderen boordevol gezonde en lekkere kindergerechten, maar ook ingericht met spectaculaire kindermeubels, een heuse puzzelmuur en een royale tekentafel. Kortom een plek waar uw kinderen ongestoord kunnen spelen terwijl u van uw maaltijd geniet.

Op drukke dagen is er (meestal) een kindermeisje aanwezig die er, samen met u, voor probeert te zorgen dat de kinderen zich houden aan de spelregels die wij hebben opgesteld.

Bovendien heeft PRAQ heerlijke terrassen waar u bij mooi weer kunt genieten van een lunch of diner. U zult zien, PRAQ is uniek in Nederland!

PRAQ beschikt ook over diverse ruimtes waar u in besloten sfeer kunt vergaderen, een receptie kunt geven, uw (huwelijks-) feest kunt vieren of een lunch of diner kunt organiseren. Kijk voor meer informatie op zalen in Ouderkerk of zalen in Amersfoort.

PRAQ IS GEMAKKELIJK

De keuken van PRAQ is dagelijks geopend van 12.00 tot 22.00 uur. U kunt de hele dag bij ons terecht en alle gerechten van de kaart(en) bestellen. U zult genieten van de ontspannen en gemakkelijke sfeer.