Vakantie en Recreatie

Wilt u uw vaarbewijs graag halen?

vrijdag, 30-8-2019  

Ik heb onlangs voor een heel zacht prijsje een mooie boot kunnen overnemen van een collega van mij. Ik heb hem namelijk geholpen met de verbouwing van zijn huis en hij heeft mij toen als blijk van waardering een heel dure boot voor een schijntje verkocht. Dat was een heel mooi gebaar van hem omdat ik anders nooit in staat zou zijn geweest om een dergelijke dure boot aan te schaffen. Wat ik echter niet in de gaten had, was dat ik niet zonder vaarbewijs in deze boot mag gaan varen. Het is namelijk zo dat wanneer ik zonder vaarbewijs in deze boot de wateren op ga, ik door de politie kan worden aangehouden en een fikse boete kan krijgen. Vandaar dat ik een tijdje geleden ben gaan kijken hoe ik ergens het beste mijn vaarbewijs kon gaan halen. Ik moet u zeggen dat ik weinig zin had om intensief aan de studie te moeten gaan, dus ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden om ergens via het internet mijn vaarbewijs te halen. Niet dat het hier eenvoudiger is om een vaarbewijs te halen, maar doorgaans is de voorbereiding wel eenvoudiger. Vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik een site kon vinden waar ik alles kon leren omtrent mijn vaarbewijs. Ik heb toen gekeken dat ik het beste een keer naar de site van watersportcursussen.nl kon gaan omdat deze site door heel veel watersporters werd aanbevolen. Ik heb toen gezien dat je via deze site je vaarbewijs kunt halen en ik ben daarom meteen gaan kijken hoe ik dit zou kunnen realiseren. Ik kan u zeggen dat ik al snel in de gaten had dat ik hier goede zaken kon doen en ik ben daarom gaan kijken wanneer ik met mijn vaarbewijs zou kunnen beginnen. Ik heb toen al op heel korte termijn de eerste les genomen omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik deze zomer mijn vaarbewijs op zak zou hebben. Het is namelijk nutteloos om een vaarbewijs te hebben in de winter want dan ga je toch niet het water op. Vandaar dat ik blij was dat ik via deze site meteen aan de slag kon gaan om mijn papiertje te halen. 

Ik haalde hier mijn vaarbewijs

Wanneer je via de site van watersportcursussen je vaarbewijs gaat halen, weet je zeker dat je goed voorbereid wordt op het uiteindelijke examen. Het is namelijk zo dat de mensen die deze cursussen hebben gemaakt, dat met veel kennis van zaken hebben gedaan. Ik vond het daarom ook prettig om hier mijn vaarbewijs te halen omdat ik heel veel geleerd heb zonder dat ik het idee had dat ik daar heel veel voor moest zwoegen. 

Wilt u ook een cursus volgen? 

Mocht u ook graag een cursus willen volgen, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van watersportcursussen.nl te gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Zien welke cursussen u allemaal kunt volgen 
  • Vandaag nog een inschrijving regelen 
  • Op heel korte termijn uw benodigde papieren halen 

Ik kan u deze pagina van harte aanbevelen. 


Comments are closed.