Nieuws

Waarvoor zou u een Winterhalter willen en wat is het eigenlijk?

zaterdag, 17-10-2015  

Is uw huishouden groot? Of heeft u simpelweg een hekel aan afwassen? Dan wordt het tijd dat u een vaatwasser aanschaft. Wanneer u dat besluit heeft genomen wordt het interessant om een vergelijkend onderzoek te doen naar het aanbod van vaatwassers. Zodra u dit doet, zult u erachter komen dat Winterhalter het beste merk is om voor te kiezen als u een vaatwasser wilt. Winterhalter is een specialist om het gebied van vaatwasmachines. Niet alleen bieden ze zeer hoogwaardige kwaliteit aan in vaatwassers, zij kunnen u ook helpen bij allerlei benodigdheden in de keuken. Wanneer u een bedrijf heeft dat met voedsel te maken heeft, bijvoorbeeld een restaurant of catering bedrijf, dan wilt u natuurlijk worden voorzien van de beste producten in de keuken. Van Uhm biedt u een heel veelzijdig assortiment aan dat zeer geschikt is voor commercieel gebruik. Er zijn tegenwoordig enorm veel producten op de markt die koken een stuk makkelijker en efficiënter kunnen maken. Enkele voorbeelden van dergelijke producten naast de vaatwasmachines van Winterhalter zijn:

  • Schalensluiters
  • Snijmachines
  • Schilferijsmachines
  • Worst separeermachines
  • Gehaktmolens

Maar nu terug naar de aanschaf van een vaatwasmachine. Wanneer u werkt in de voedselsector kan een goede vaatwasser niet ontbreken. Ook al heeft u afwassers in dienst, er valt vaak niet af te wassen tegen het tempo waarin dingen vuil worden gemaakt. Daarom is een vaatwasser een fijne hulp voor de afwassers. Als u kiest voor een machine van Winterhalter kunt u er bovendien op rekenen dat uw vaat als nieuw uit de machine komt. Een druk op de knop, een beetje wasmiddel erin en na een tijdje is de vaat klaar. Er zijn zelfs machines die een heel kort stoom programma kunnen draaien zodat glaswerk er snel en schoon uit komt. Als u de glazen even laat staan zodat de hitte kan verdampen, dan hoeft u niets meer te doen behalve ze weer inschenken met een volgende consumptie.

Welke verschillende types Winterhalter kunt u krijgen bij van Uhm?

Winterhalter is een gevestigd merk op het gebied van de verkoop en het geven van service beurten van vaatwasmachines. U kunt bij van Uhm terecht voor de volgende twee modellen:

  • De Winterhalter GS-600 serie
  • De Winterhalter PT serie

Beide typen vaatwasmachine hebben zo hun eigen voordelen. Om voor u de keuze makkelijker te maken zal worden uitgelegd welke eigenschappen en voordelen deze beide Winterhalter typen hebben. Zoals u kunt zien worden er series aangeboden van de beide typen. U kunt namelijk kiezen voor de Winterhalter GS-630, GS-640, GS-650, en de GS-660. De verschillen in deze machines zit vooral in de grootte van de machine, het aantal liter water dat het verbruikt en de capaciteit. Met de capaciteit wordt bedoeld hoeveel keer de machine gedraaid kan worden binnen een bepaalde tijd. Ook bij de PT serie kunt u kiezen tussen verschillende typen, namelijk de PT-M, de PT-L en de PT- XL. Zoals de namen al aangeven zit het verschil tussen deze machines voornamelijk in de grootte van de machine. Als u een machine zoekt voor uw huishouden zal een PT- M waarschijnlijk groot genoeg zijn maar mocht u een machine zoeken voor de horeca of een andere organisatie waar veel mensen aanwezig zijn dan kunt u beter kiezen voor een groter model. De Winterhalter GS- 600 staat bekend om zijn lange levensduur en betrouwbaarheid. Hij is eenvoudig te bedienen en werkt heel efficiënt waardoor u lage vaste kosten heeft bij deze machine. De Winterhalter PT serie bestaat uit doorschuifvaatwasmachines en is heel compact gemaakt. Wanneer u weinig ruimte heeft is dit wellicht een goede optie voor u. Heeft u meer vragen over eigenschappen van de vaatwasmachine? Kijk dan op de website van Uhm.

Wat kunt u verwachten van het bedrijf van Uhm?

Van Uhm is een bedrijfje dat heel kleinschalig is ontstaan en in de loop der jaren is uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is. Een zeer ondernemende man genaamd Albertus begon in het jaar 1946 met het bedrijfje Uhm in Twente. Hij kocht producten in en bracht per fiets zijn verkoopwaar naar mensen in de omgeving van Twente. Zijn assortiment betrof keukenwaar, namelijk messen en allerlei specerijen. In de loop van de jaren zag Albertus in dat het een lucratieve business kon zijn om zijn handel grootser aan te pakken. De combinatie van Albertus’ handelsgeest en een vruchtbare economische tijd zorgden ervoor dat Albertus ging samenwerken met zijn familie lid Jan van Uhm. Jan van Uhm bleek een grote aanwinst voor het bedrijf en liet het bedrijf in 44 jaar groeien tot een fulltime dienstverlenend bedrijf met veertig werknemers, dat bovendien een groot inventaris aan machines bezit en verkoopt. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf dan ook vernoemd naar Jan van Uhm. Het bedrijfje richt zich nog steeds voornamelijk op de voedsel sector. Waar het eens begon met de verkoop van keukengerei en specerijen, is het momenteel bezig met allerlei soorten machines. Zoals Albertus vanaf het begin af producten aan huis afleverde omdat hij klantvriendelijkheid belangrijk vond, is vandaag de dag klantenservice een van de doelstellingen van het bedrijf. Komt u dus een kijkje nemen en laat u verrassen door de ongekende service bij van Uhm. Van Uhm verkoopt machines van hoogwaardige merken zoals Winterhalter, mocht u interesse hebben in een vaatwasser van Winterhalter dan kunt u terecht op van Uhm’s website of in een van de winkels.


Comments are closed.