Mens en gezondheid

Waar kan ik buiten trainen in Apeldoorn?

maandag, 24-12-2018  

Sporten is voor iedereen gezond en iedereen zou het dan ook moeten doen. Of je nu een teamsport doet zoals voetbal, een zaalsport zoals squash, of gewoon aan fitness doet, beweging is goed voor je. Mij zie je echter vaak buiten trainen in Apeldoorn. Naast de vele voordelen die buiten trainen in Apeldoorn met zich meebrengt, vind ik het ook erg fijn om in de natuur en de open lucht te sporten. Buiten trainen in Apeldoorn doe ik tijdens Bootcamp bij Roy. 

Waarom buiten trainen in Apeldoorn? 

Ok, maar wat dan als het regent? Of als het extreem koud is? Ook wanneer de weersomstandigheden wat minder ideaal zijn, zie je mij gewoon buiten trainen in Apeldoorn. Buiten trainen heeft namelijk ontzettend veel voordelen: 

  • De trainingen zijn geschikt voor zowel jong als oud 
  • Je wordt er fysiek en mentaal sterker van 
  • Je voelt je fitter 
  • Het is op een uitdagende en plezierige manier sporten 
  • Je stimuleert je eigen lichaam 

Buiten trainen in Apeldoorn brengt dus ontzettend veel voordelen met zich mee. Naast het feit dat je gezond bezig bent, zijn de trainingen ook nog eens leuk en afwisselend. Het is soms echt een uitdaging om jezelf tot het einde te pushen, maar je voelt je achteraf echt enorm goed als je de training afgemaakt hebt. Buiten trainen in Apeldoorn doe ik dus bij Roy. Roy organiseert meerdere bootcamp trainingen per week op verschillende locaties in Apeldoorn. Deze bootcamp trainingen bestaan uit verschillende onderdelen. Zo duurt elke training een uur, maar ben je wel een uur lang met verschillende dingen bezig. Zo ga je onder andere hardlopen, maar doe je ook verschillende spierversterkende oefeningen en intervaltrainingen. Zo bouw je niet alleen conditie op, maar ook spiermassa. Je verbrand er ontzettend veel calorieën mee en je bent daarnaast ook nog eens lekker in de natuur aan het sporten. De bootcamp trainingen bij Roy zijn er in verschillende niveaus. Zo zijn er trainingen voor beginners, normale trainingen en trainingen voor gevorderden. Wees dus niet bang als je niet zo sportief bent of niet eerder hebt gesport. Ook mensen die nog geen conditie hebben opgebouwd, kunnen buiten trainen in Apeldoorn. Daarnaast kun je bij Roy ook personal training krijgen, zodat je een nog betere start kunt krijgen voor wanneer je aan het sporten wilt beginnen. Naast het versterken van je spieren en het opbouwen van je conditie, word je met de bootcamp trainingen van Roy ook mentaal gezien een stuk sterker. Omdat je beter in je vel zit, ga je je vanzelf ook beter voelen. Zo ben ik bijvoorbeeld een stuk zelfverzekerder en gelukkiger geworden nadat ik met de bootcamp ben begonnen. 

Schrijf je in of vraag een gratis proefles aan 

Als buiten trainen in Apeldoorn jou nu ook leuk lijkt, schrijf je dan in bij Roy. Er zijn acht bootcamp trainingen per week, die ook in het weekend en in de avonden worden gegeven. Dat houdt dus in dat er voor iedereen wel een geschikte tijd is om aan een training mee te doen. Het is ontzettend goed voor je conditie en daarnaast is het ook erg uitdagend en plezierig. Je leert daarnaast ook nieuwe mensen kennen, omdat je samen buiten sport. Als je meer informatie wilt over de bootcamp trainingen bij Roy, kijk dan op https://www.royvanlangen.nl/buiten-sporten-apeldoorn/ voor alle informatie die je nodig hebt. Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je je uiteraard meteen inschrijven en een abonnement afnemen. Via https://www.royvanlangen.nl/ kun je echter ook een gratis proefles aanvragen. Je kunt dan eerst even ervaren hoe het is om zo’n bootcamp training mee te maken. Lees meer…


Comments are closed.