Vrije tijd en Hobby

Voor een vrijgezellenfeest gingen wij buggy rijden in Twente

dinsdag, 11-12-2018  

Toen een goede vriend van ons vorig jaar aankondigde dat hij zou gaan trouwen, was het voor ons meteen duidelijk dat wij hem op een onvergetelijk vrijgezellenfeest wilden trakteren. Wij hebben daarom alles uit de kast gehaald als vrienden om hem een mooie laatste dag als vrijgezel te bezorgen. Omdat onze vriend heel erg van sportieve activiteiten houdt, hebben wij gekeken waar wij in Nederland moesten zijn om iets leuks met elkaar te doen. Wij hebben een heel grote vriendengroep, dus het was belangrijk dat wij met veel mensen op de locatie terecht konden. Dat bleek nog tamelijk lastig te organiseren zijn. Wij vonden interessante activiteiten, maar deze waren altijd maar geschikt voor een beperkt aantal personen. Op het moment dat wij een beetje wanhopig begonnen te worden, kwamen wij op de site van HetSchwarzwald terecht. Als je iets leuks zoekt voor een vrijgezellenfeest, dan kun je hier te kust en te keur. Je kunt hier namelijk allerlei interessante activiteiten komen doen. Ons oog viel meteen op het buggy rijden in Twente. Hier hadden wij nooit aan gedacht en dat maakte dat wij ook meteen erg geïnteresseerd waren in dit buggy rijden in Twente. Een van de grote voordelen van het buggy rijden in Twente was dat je het met een grote groep kon doen. Ze hebben bij deze faciliteit namelijk dertig buggy’s waardoor je dus met maar liefst zestig mensen aan kunt komen zetten voor het buggy rijden in Twente. Dat was ruim voldoende voor onze groep en wij hebben snel contact opgenomen met deze mensen om te horen of iedereen hier zin in had. Dat bleek zeer zeker het geval te zijn. Bij heel veel mensen stond buggy rijden in Twente hoog op hun bucketlist en wij hebben daarom de knoop meteen doorgehakt. Wij zouden met onze vriend gaan buggy rijden in Twente om te vieren dat hij binnenkort zou gaan trouwen. Zo gezegd zo gedaan.

Wij hebben genoten van het buggy rijden in Twente

Toen wij eenmaal een datum hadden geprikt, konden wij de afspraak definitief maken. Omdat wij graag ook een leuke afsluiter wilden organiseren, hebben wij aan het eind van het dagje buggy rijden in Twente een diner georganiseerd voor onze vriend. Dit kon allemaal op dezelfde locatie als waar wij ook gingen buggy rijden in Twente. Op deze locatie kun je namelijk heel veel dingen doen waaronder dus ook een heerlijke maaltijd nuttigen. Dat was voor ons heel prettig want als wij met al die tientallen mensen weer naar een andere locatie zouden moeten gaan, dan zou dat weer heel veel tijd kosten. Wij hebben daarom het buggy rijden in Twente en het afsluitende diner allemaal op een locatie gehouden en dat is ons heel erg goed bevallen. Wij hebben een van de mooiste feestjes gehad die wij als vrienden ooit gevierd hebben. Mocht u ook op het punt staan om een leuk feestje te willen organiseren, dan kunt u altijd kiezen voor het buggy rijden in Twente. Dit is echt heel erg leuk om te doen en bovendien is het helemaal niet duur om dit via HetSchwarzwald.nl te komen doen.

Kijk een keer op de site voor meer informatie

Ik heb de site van HetSchwarzwald.nl toegevoegd aan mijn favorieten aangezien deze site heel interessant is voor toekomstige feestjes. Je kunt hier namelijk allerlei arrangementen boeken. Bijvoorbeeld:

  • rondrijden op mooie retroscooters
  • een ritje maken in sportieve buggy’s
  • een ritje maken op de Segway

Al deze activiteiten worden uitgevoerd onder het toeziend oog van een professionele instructeur. Kortom; zeer de moeite waard.

Lees meer…


Comments are closed.