Mens en gezondheid

Verhelp psychische klachten met de welzijnspraktijk in Almere

vrijdag, 14-12-2018  

Verschillende psychische klachten kunnen u in het dagelijks leven belemmeren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een burn-out, stress of een depressie. Om deze klachten te verminderen of zelfs geheel te verhelpen, kunt u terecht bij een welzijnspraktijk in Almere. Een welzijnspraktijk in Almere helpt u middels een coaching om uw psychische klachten te verminderen en daarbij ook handvatten te geven om in situaties om te gaan met bepaalde zaken. Welzijnspraktijk Aandacht in Almere is het adres om over uw klachten heen te komen en het leven weer met beide handen aan te pakken.

Een effectieve coaching bij de welzijnspraktijk in Almere

Bij een welzijnspraktijk in Almere leert u in 10 simpele stappen om uw burn-out, stress, angst en depressie te behandelen. Met de unieke werkwijze van een welzijnspraktijk in Almere heeft u een blijvend resultaat. Mijn welzijnspraktijk in Almere werkt met de methode Repairing Balance. Dit is een effectieve coachmethode, waarbij u verschillende handvatten en tips meekrijgt om met bepaalde situaties om te leren gaan. De methode in de welzijnspraktijk in Almere onderscheidt zich van andere door een aantal dingen:

  • Een uitgebreide intakemeting
  • Een werkboek waarmee een traject op maat wordt aangeboden
  • Een tussen- en eindmeting
  • Het resultaat is blijvend

Bij de intakemeting wordt gekeken naar uw denken, gevoelens, overtuigingen, lichamelijke klachten en gedrag. Hierbij wordt direct zichtbaar wat de oorzaak is van uw innerlijke onbalans. Van daaruit kunnen we een traject opstarten die geheel is aangepast aan uw klachten. Tijdens dit traject krijgt u inzicht in uzelf en leert u te handelen vanuit verbinding met uzelf. U kunt belemmerende overtuigingen loslaten en vervangen door ondersteunende overtuigingen. Tussendoor zullen wij u nog eens meten, om te zien hoe de voortgang is. Doordat u zich stap voor stap ontwikkelt en daarmee een nieuwe leefwijze aanleert, is het resultaat blijvend. Echter is de behandeling van de welzijnspraktijk in Almere niet alleen voor bovengenoemde klachten. U kunt in de welzijnspraktijk in Almere ook terecht als u faalangst heeft, een perfectionist heeft en hier hinder van ondervindt of als u moeite heeft met uw grenzen aangeven. Voor iedere psychische klacht is er een gepast traject. U zult zien dat u zich na de behandelingen een beter mens vindt, waarna u hieraan kunt blijven werken. Aan het einde van het traject weet u precies waar u op moet letten om niet terug te vallen in het oude patroon en kunt u een zorgeloos leven leiden, waarin u niet wordt belemmerd door negatieve gedachten of storend gedrag.

Jarenlange ervaring leidt tot een blijvend resultaat

Welzijnspraktijk Aandacht is uw welzijnspraktijk waar u moet zijn bij psychische klachten. Door jarenlange ervaring op het gebied van behandelingen kan ik u helpen bij het beteren van uw leven en daarmee ook uw psychische klachten tot een minimum beperken of zelfs helemaal laten verdwijnen. Doordat u verschillende handvatten en tips meekrijgt door middel van een werkboek, kunt u er ook buiten de behandelingen om aan werken. Zo geniet u van een blijvend eindresultaat waarbij u niet meer belemmerd wordt door uw psychische klachten. Wilt u meer informatie over de behandelingen of mijn werkwijze, heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.aandachtheelt.nl/. Ik kan u te allen tijde adviseren en al uw vragen beantwoorden. We kunnen ook direct een kennismakingsgesprek inplannen, waarin ik u alles over mijn werkwijze kan vertellen en u alle tijd heeft om vragen te stellen. Samen werken wij naar een beter zelfbeeld waarbij u alleen maar profiteert van alle voordelen.


Comments are closed.