Nieuws

Uw eigen drank stoken

vrijdag, 17-6-2016  

drankstoken.nl - drank stokenHoudt u wel van een goed glas alcohol? Dan is het misschien wel iets voor u om uw eigen drank te stoken. Uw eigen alcohol maken heeft natuurlijk wel iets uitdagends. Niet veel mensen doen dit. Misschien dat u zich wel eens op dit onderwerp heeft ingelezen. U weet dan dat drank stoken wel aan een aantal regels moet voldoen. Dit verschilt per land. In Nederland moet u bijvoorbeeld een vergunning hebben, zeker als u grote hoeveelheden gaat maken. Drank stoken voor privé gelegenheden en in kleine hoeveelheden is over het algemeen niet zo’n groot probleem zolang u maar aangeeft dat u hier de apparatuur voor gekocht heeft. Wilt u dit gaan doen? Dan raden wij u aan om vandaag nog uw bestelling te plaatsen op www.drankstoken.nl. In deze webshop vindt u een uitgebreid aanbod:

  • LPG filters
  • Drooggas filters
  • Vulnippels
  • Destilleerketels

Met name het laatste zult u hard nodig hebben wanneer u uw eigen alcohol gaat maken. Wilt u dus drank stoken? Bestel dan vandaag nog uw eerste destilleerketel. Twee dingen zijn daarbij erg belangrijk. Ten eerste, welke maat u koopt. Zo kunt u al een destilleerketel kopen vanaf 1,5 liter. Dit is natuurlijk maar een klein formaat en veel mensen kiezen voor een net iets groter formaat zodat zij in een keer meer drank stoken kunnen. Het formaat dat u kiest hangt af van de plannen die u heeft. Maakt u liever in een keer grotere hoeveelheden of vindt u het prettiger om het bij kleine porties te houden? Wanneer u hier uit bent kunt u uw keuze daarop afstemmen. Vindt u het moeilijk om te bepalen? Ga dan voor een middelmaat. U kunt altijd minder maken dan dat er in de destilleerketel past, maar wanneer u het drank stoken erg leuk vindt, bent u wel in staat om in een keer meer alcohol te maken. In een destilleerketel kunt u verschillende soorten drank stoken.

Goed worden in drank stoken

U heeft hoge verwachtingen van het drank stoken, maar het is verstandig om er rekening mee te houden dat u even wat oefening nodig heeft. Het drank stoken vergt wel wat vaardigheden en die moet u natuurlijk nog ontwikkelen. Geef dan ook zeker niet op wanneer u eerste oogst niet zo lekker is als u had gehoopt. Er is een hele grote kans dat u snel vorderingen zult maken en steeds beter wordt in het drank stoken. Bekijk bijvoorbeeld video’s online om te zien hoe anderen het doen of bekijk een van de vele soorten van uitleg die u over dit onderwerp online kunt vinden. Misschien vindt u het wel leuk om een workshop te volgen. Ook die worden er genoeg aangeboden. Als u er eenmaal wat handigheid in heeft zult u zien dat drank stoken helemaal niet zo moeilijk is en dat u het snel genoeg onder de knie zult hebben en de lekkerste alcoholische dranken kunt maken. Daarbij is het uiteraard van belang dat u de juiste apparatuur koopt. Niet alleen wat u koopt is belangrijk, maar ook waar u het koopt en wat voor kwaliteit het heeft. Veel mensen vergissen zich daar in en gaan al snel voor de goedkoopste optie. Dit kan echter nog wel eens betekenen dat u uw eigen succes in de weg staat. Het drank stoken moet dus met de juiste spullen gebeuren en die bieden ze op www.drankstoken.nl aan. De destilleerketels die u daar kunt krijgen zijn van zeer goede kwaliteit en zullen u niet teleurstellen. De meeste zijn gemaakt van roodkoper en kunnen op uiteenlopende warmtebronnen gezet worden. Kookplaten en gasbranders kunnen hier dus heel eenvoudig voor gebruikt worden. Het enige wat u niet kunt gebruiken is inductie. Wanneer u een destilleerketel aanschaft en u heeft een goede kookplaat dan heeft u in feite niets anders meer nodig. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is aan de slag te gaan met het drank stoken. Verdiep u in de middelen die u daarvoor nodig heeft, sla die in en begin!

Zelf de beste drank stoken

Een biertje in een café drinken is leuk, maar het is natuurlijk veel leuker om thuis te genieten van een zelfgemaakt biertje. Dit is waarom mensen er voor kiezen om hun eigen drank te stoken. Het heeft iets speciaals en u kunt uw eigen twist geven aan de alcoholische dranken die u drinkt. We hebben allemaal een andere smaak wanneer het op alcohol aankomt en soms kunt u niet krijgen waar u nou net zin in heeft. Daarom is drank stoken een goede uitkomst. Op www.drankstoken.nl krijgt u een gratis geïnstalleerde thermometer bij de destilleerketel die u daar bestelt. De meeste ketels hier zijn roodkoper en van een uitstekend, hittebestendig materiaal gemaakt. Ook zijn ze voorzien van een hittebestendige tape. Hiermee kunt u de aansluiting met de koelspiraal volledig gasdicht maken. Het is belangrijk dat u ook om uw eigen gezondheid denkt bij het drank stoken en het zo veilig mogelijk doet. Het hittebestendige tape is bijvoorbeeld veiliger dan een schroefkoppeling. Ga dus voor de veiligste optie en gebruik het tape. Deze is na gebruik ook weer makkelijk te verwijderen. De ketels worden direct uit de voorraad geleverd en worden bij een bestelling vanaf € 19,95 gratis bij u thuis bezorgd. Voordat u het weet kunt u aan de slag met het drank stoken.


Comments are closed.