Mens en gezondheid

Sedummatten voor tuin in Limburg bestellen

vrijdag, 11-1-2019  

Mijn vriendin en ik hebben een paar maanden geleden een nieuw huis gekocht. We hebben een huis gekocht in hetzelfde stadje en we wilden hier graag ook blijven. We hebben het huis gekocht, omdat we graag een groter huis wilden en huis met een tuin en garage. We hopen binnenkort te beginnen met kinderen en het leek ons logisch om daarom al een groter huis te kopen. We hadden hiervoor een klein huisje in het centrum en een erg kleine tuin. We zijn niet mensen met groene vingers, maar vinden het wel lekker om in de tuin te zitten als de zon schijnt. In onze vorige tuin hadden we bijna geen planten en dat vonden we een beetje ongezellig. Er lagen alleen tegels en er was plaats voor wat tuinmeubilair, maar meer niet. Bij het huis was we nu gekocht hebben zit een grotere tuin, maar er is weinig groen. We wilden graag een klein tuintje aanleggen, maar het liefste weinig tijd aan de tuin besteden. We hebben allebei weinig ervaring met tuinieren en dat zal waarschijnlijk niet veranderen. Ik had wel eens gehoord van het plantje Sedum en dat deze planten bijna geen onderhoud nodig hebben en goed kunnen overleven. Ze kunnen goed tegen regen en de zon en je hoeft slechts een paar keer per jaar wat onkruid weg te halen. Toen ik mijn vriendin vertelde over het idee van Sedummatten voor de tuin in Limburg bestellen, vond ze het ook een goed idee. Het schijnt dat je zelf gemakkelijk Sedummatten voor de tuin in Limburg kan aanleggen en dat zelfs wij het konden doen.

Sedummatten voor tuin in Limburg gekocht bij Simpel Sedum

We zochten online naar een bedrijf waar we Sedummatten voor de tuin in Limburg konden bestellen. We vonden toen de website simpelsedum.nl van het bedrijf Simpel Sedum. We lazen hier meer informatie over het Sedum plantje en konden om de foto’s veel voorbeelden zien van Sedummatten in de tuin in Limburg. In de tuin hadden we al een stuk waar vooral onkruid aan het groeien was en dat konden we weghalen om de matten te leggen. In de webshop konden we erg goedkoop een basispakket kopen met de matten en de planten. Via een berekening kwamen we er achter dat we 6 van deze pakketten nodig hadden om de tuin te bedekken. We hadden ook een paar andere websites bezocht om de prijzen te vergelijken, maar het bleek dat we op Simpel Sedum het goedkoopste uit zouden zijn. We namen contact op met iemand van de website om wat meer informatie op te vragen en we kregen netjes een email terug. In de email konden we lezen hoe we de Sedummatten in de tuin in Limburg konden plaatsen en wat voor voeding en onderhoud de planten nodig hadden. We besloten om op deze website de Sedummatten te bestellen. We konden onze bestelling ook afhalen bij het bedrijf, maar we lieten het bij ons thuis leveren.  

Een mooie en gemakkelijke tuin

Toen onze bestelling binnenkwam, besloten we om meteen de Sedummatten in de tuin in Limburg te leggen. Het leggen was erg gemakkelijk en we waren snel klaar. We gaven de planten meteen wat water, want dat werd ons aangeraden. We zijn erg blij met ons tuintje. We hoeven weinig te doen en hebben nu toch een groene tuin. Je kan Sedummatten voor de tuin in Limburg gemakkelijk bestellen bij Simpel Sedum.

  • Sedum planten hebben bijna geen onderhoud nodig
  • Je kan de Sedummatten gemakkelijk zelf aanleggen
  • We konden de matten goedkoop op deze website kopen


Comments are closed.