Nieuws

Hoe kan ik afvallen?

donderdag, 7-4-2016  

Orthokliniek - Hoe kan ik afvallenKijkt u eens op orthokliniek.com als u het antwoord wilt hebben op de volgende vraag: hoe kan ik afvallen? De vraag: “hoe kan ik afvallen” is op diverse manieren te beantwoorden. Hebt u goede voornemens en wilt u bijvoorbeeld graag wat kilo’s kwijtraken? Dan is het natuurlijk zaak om een goed dieet te vinden. Door de jaren heen zijn er veel hypes en trends op het gebied van afvallen op de markt gekomen. We denken aan Montignac maar ook aan Sonja Bakker. Dat maakt de vraag, hoe kan ik afvallen?, een lastige. Immers, er is zoveel keus. En welke is het meest effectief en welke is goedkoop? Er zijn pilletjes op de markt die er voor zorgen dat u minder honger voelt. Dit noemt men het bio hcg dieet of de bio hcg kuur. Wij van OrthoKliniek Ootmarsum zijn een groot voorstander van dit dieet omdat het goedkoop, veilig en biologisch is. Er bevinden zich geen vreemde bestanddelen in deze pilletjes en ze zijn uitvoerig getest door veel diëtisten, instellingen en ziekenhuizen. Ook huisartsen en diëtisten raden dit dieet van harte aan. Wellicht hebben we al een tipje van de sluier opgelicht in hoe wij de vraag “hoe kan ik afvallen?” beantwoorden. Toch blijven er nog vele opties open en we willen benadrukken dat we niet iedereen dit dieet aanraden. Soms bent u al erg ver heen en weegt u vele kilo’s. Dan kan een maagverkleining een eerste stap in de goede richting zijn. Valt het allemaal wel mee en hebt u vooral een bierbuikje of zogenaamde “zwembandjes”?  Wilt u weer in vorm zijn voor de zomer zodat u uw lichaam op het strand of aan het zwembad kunt en mag tonen? U wilt immers weer in uw favoriete bikini passen! Kies in deze gevallen voor het bio hcg dieet

De vraag “hoe kan ik afvallen?” beantwoorden we graag

Hoe kan ik afvallen is een legitieme vraag en wij horen het erg vaak. We worden door mensen uit het hele land gebeld met de vraag: hoe kan ik afvallen? We doen er alles aan om het juiste dieet voor u te vinden. Let wel dat er dus vele opties zijn. Wij hebben de juiste kennis om deze diëten aan specifieke personen te koppelen. Dat is zeker niet het enige dat u van ons mag verwachten nadat u de vraag “hoe kan ik afvallen?” bij ons hebt neergelegd. Als u bijvoorbeeld meer informatie wilt hebben of graag een persoonlijke coach wilt hebben, dan staan we te allen tijde voor u klaar. Schroom dan ook niet langer maar neem direct contact met ons op. Stel ons de vraag: hoe kan ik afvallen? Door ons tijdens kantooruren te bellen hebt u de grootste kans snel iemand van onze klantenservice aan de lijn te krijgen. Hebt u hier geen tijd voor of schaamt u zich een beetje over het feit dat u moet diëten? Dan mag u ook e-mailen of het online formulier invullen. Dit zijn beide uitstekende opties of een antwoord te krijgen op de reeds genoemde vraag: hoe kan ik afvallen? Wat gebeurt er nu eigenlijk als u kiest voor het bio hcg dieet? U krijgt een verminderd hongergevoel. U zult sneller vol zitten en niet meer de neiging hebben om meer te snacken tussendoor of om midden in de nacht uw kast met lekkers aan te breken. Er zijn trouwens diverse voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen als u daadwerkelijk van plan bent om het serieus aan te pakken. Koop dan in de eerste plaats geen tussendoortjes meer en verander uw eetpatroon. Dit dieet behelsd niet alleen het innemen van die pilletjes maar u krijgt er een heel plan van aanpak bij zodat u weet wat u wel en niet moet eten en vooral in welke mate. “Hoe kan ik afvallen” is hierdoor niet langer een vraag meer. U houdt dit door gemotiveerd te worden hopelijk 24 dagen vol en dan begint er een andere fase waarin u leert om het zonder hulp aan te kunnen. U mag weer wat meer eten maar let er op dat u enkel nog gezonde dingen eet. Mocht u voor uw gevoel nog niet voldoende zijn afgevallen, dan kunt u dit proces na enkele weken herhalen tot het gewenste effect bereikt is. dat is in het kort ons antwoord op de vraag: hoe kan ik afvallen?

Herkent u deze problematiek? Lees dan verder op onze website

“Hoe kan ik afvallen?” is dus een vraag die niet eenduidig te beantwoorden valt omdat er zovele diëten op de markt zijn. daarom hebben wij ons toegespitst op dit bio hcg dieet. Maar het staat u geheel vrij om ook aan anderen de vraag “hoe kan ik afvallen?” te stellen. Wellicht komen zij met hetzelfde idee of een heel ander idee dat u misschien beter ligt. u kunt via ons deze vetblokkers bestellen. de standaard is dat u dit 24 dagen achter elkaar doet. Maar mocht het om weinig kilo’s gaan of juist om erg veel dan kunt u het verkorten of verlengen want bij ons kunt u tevens een kuur voor 12, 26 en zelfs 48 dagen bestellen. Dat bestellen gaat uiteraard online, net als bij een andere webwinkel dus daar zullen we verder geen woorden aan vuil maken. Naast gezonder eten en het gebruik van dit dieet is er nog iets anders erg belangrijk: beweging!

  • Gaat u dus sporten
  • Fitsen, fitnessen en hardlopen zijn goede opties!


Comments are closed.