Mens en gezondheid

Deze beautysalon is echt de moeite waard

woensdag, 27-2-2019  

Afgelopen maand was ik jarig en ik kreeg van een vriendin van mij een heel erg origineel cadeau. Ik mocht namelijk met haar een keer een behandeling ondergaan in een beautysalon. Ik moet u bekennen dat ik van mijn leven nog nooit naar een beautysalon was geweest en daarom vond ik het eerst ook wel even spannend om hier naartoe te gaan. Ik had namelijk geen idee wat ik kon verwachten van een behandeling in een beautysalon. Ik heb daarom eerst goed gekeken op de site van jettybeautysalon omdat ik graag zeker wilde weten dat ik mij door iemand zou laten helpen die goed wist wat ze deed. Ik vond het prettig om te lezen dat deze vrouw van vele markten thuis is. Ik las dat ze je huid heel goed kan verzorgen, maar dat ze je ook kan helpen wanneer je bijvoorbeeld een goede massage wilt ondergaan. Genoeg reden dus om een afspraak bij deze salon in te plannen. Ik heb samen met mijn vriendin de agenda erbij gepakt en wij hebben hier een afspraak gemaakt. Wij kregen te horen dat wij diezelfde week nog langs konden komen. Dat hoefden ze ons hier geen twee keer te zeggen en wij hebben dan ook meteen een afspraak ingepland.

Wij zijn heerlijk verwend in deze beautysalon

Toen het eenmaal zover was dat wij naar deze beautysalon konden afreizen, had ik er erg veel zin in. Ik had namelijk veel gewerkt die week en ik voelde mij erg moe. Ik heb daarom gekozen voor een heel ontspannende massage. Het fijne aan deze beautysalon is dat ze alle tijd voor je nemen. Je merkt echt dat je niet slechts een nummer bent zoals je dat zo vaak bent in deze maatschappij. Wij hebben heerlijk tot rust kunnen komen. Wij hebben ons ook goed laten aanpakken op het gebied van het huid reinigen. Wij hebben beide een gezichtsmasker gekozen en deze beviel ons heel erg goed. Wij zagen meteen dat onze huid veel schoner was en wij hadden ook het idee dat onze huid strakker aanvoelde nadien. Bij deze beautysalon kun je vervolgens ook de middelen kopen die er voor zorgen dat je huid goed blijft. Mocht u daarom ook een keer naar een beautysalon willen gaan, dan kan ik u deze salon van harte aanbevelen. U zult merken dat u hier heel snel terecht kunt en dat u door een heuse vakvrouw geholpen wordt. Kijk daarom vandaag nog even op jettybeautysalon.nl om te zien welke behandeling u graag wilt ondergaan.

Wij hoefden niet veel te betalen

Wat ik ook heel prettig vond aan deze beautysalon, is dat wij niet veel geld hoefden te betalen voor een heel goede behandeling. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik meteen weer een afspraak heb ingepland. Kortom:
  • ik heb mij hier heerlijk laten verwennen
  • ik voelde mij na de behandeling tien jaar jonger
  • ik kom binnenkort weer een keer langs 
Mocht u ook een keer naar deze beautysalon willen gaan, dan kan ik u dat alleen maar aanraden. Wij hebben ons hier heerlijk laten verwennen.


Comments are closed.