Nieuws

Boretti Fornuis

zondag, 4-10-2015  

Deschouwwitgoed - Boretti fornuisNiet ieder huis heeft dezelfde keuken. Een keuken is in principe een ruimte waar je eten kunt bereiden en waar verschillende apparaten zijn. Onmisbaar in een keuken zijn een koelkast, een fornuis en een kraan met wasbak. Vaak zijn deze dingen verwerkt in een keukenblok. Dit bestaat uit een aanrechtblad met verschillende kastjes, die zowel boven als onder het blad geplaatst kunnen zijn. Afhankelijk van de afmetingen van de ruimte kan er ook een tafel in de keuken staan. In de keuken kun je voedsel bereiden, maar het is ook een plek waar je samen kunt komen. Voedsel wordt namelijk vaak samen genuttigd omdat het gemakkelijker is om voor meerdere mensen tegelijkertijd te koken. Het samen eten wordt als gezellig ervaren en daarom is een maaltijd vaak een sociale aangelegenheid. Je kunt echter ook prima in je eentje eten. Een fornuis is eigenlijk het belangrijkste onderdeel van de keuken, omdat veel voedsel verwarmd moet worden voor je het kunt eten. Dit kun je doen door in een pan het voedsel op het fornuis te zetten. Er zijn verschillende manieren om het voedsel op deze manier te bereiden, zoals koken, bakken, braden en stomen. Een goed fornuis is dus onmisbaar in een keuken en als je een fornuis wilt van goede kwaliteit, kun je het beste voor een Boretti fornuis kiezen. Een Boretti fornuis is van goede kwaliteit, wat betekent dat het lang meegaat en heel lang mooi blijft. Vaak is een vrijstaand fornuis uitgevoerd met minstens 4 kookpitten en een oven. Op deze manier kun je eten op allerlei verschillende manieren bereiden. Je kunt snel een ovenschaal in de oven zetten of een ei bakken, maar ook een uitgebreid diner verzorgen voor familie en vrienden. Het is een multifunctioneel apparaat dat onmisbaar is in de keuken.

De specificaties van een Boretti Fornuis

Het best verkochte Boretti fornuis is de Boretti VFP93AN. Dit Boretti fornuis is uitgerust met vier kookpitten, een grillplaat in het midden en een oven met verschillende standen en een spit. Een van de kookpitten is een 5,0 kW wokbrander in het midden van het fornuis zit een frytop bakplaat. Dit betekent dat je veel verschillende gerechten tegelijkertijd klaar kunt maken op het fornuis. Het kookgedeelte bestaat uit vier losse gietijzeren pandragers en heeft een automatische vonkontsteking. Dit betekent dat je geen aansteker hoeft te gebruiken om het fornuis aan te krijgen. Als je de knop opendraait, wordt de vlam automatisch ontstoken. Daarnaast beschikt het Boretti fornuis over een thermokoppel vlambeveiliging. Een van de voordelen van het Boretti fornuis is de mogelijkheid om het strak tussen twee keukenkasten te plaatsen. Je hoeft dus geen rekening te houden met de warmte die van het fornuis af komt. De gaskookplaat bestaat daarnaast uit een wokbrander, een vispanbrander, twee snelle gasbranders en een semi-snelle gasbrander. Er is een lade onder de oven, waarin je spullen kunt opbergen. Het Boretti fornuis wordt geleverd met een pizzaplaat, waarop je de lekkerste pizza’s kunt klaarmaken. Daarnaast heeft het fornuis vier verstelbare poten, zodat je het fornuis altijd op de juiste hoogte in vergelijking tot je aanrecht kunt zetten. De oven heeft daarnaast verschillende functies:

  • ontdooien
  • heteluchtverwarming
  • intensief bakken
  • circulatiegrillen
  • grillen
  • onderwarmte
  • bovenwarmte
  • onder- en bovenwarmte

De oven heeft ingebouwde verlichting en wordt geleverd met een draaispit, waar je bijvoorbeeld een kip mee kunt grillen. Daarnaast beschikt de oven over een klok, twee braadroosters, een quickstartfunctie en een geëmailleerde vangschaal. De oven is multifunctioneel en beschikt over energieklasse A. Het is mogelijk om de Boretti fornuis met een gasoven te laten leveren.

Een nieuwe oven kopen

Als je op zoek bent naar een Boretti fornuis kun je dit op verschillende manieren aanpakken. Het is verstandig je eerst te oriënteren op de mogelijkheden, voor je een aankoop gaat doen. Je kunt hiervoor naar een showroom gaan waar verschillende ovens te zien zijn. Je kunt echter ook op het internet op zoek gaan. Het voordeel van het zoeken naar producten als een Boretti fornuis op het internet, is dat je alle mogelijkheden gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Je kunt een aantal websites bezoeken en precies bekijken wat er wordt aangeboden. Als je dan een Boretti fornuis hebt uitgekozen, kun je dit gemakkelijk bestellen en thuis laten bezorgen. Het bestellen van een Boretti fornuis via het internet heeft dus verschillende praktische voordelen: je hoeft het huis niet uit en bespaart zo een hoop tijd. Daarnaast is het echter ook in financieel opzicht een betere keuze om online dergelijke producten te kopen. Op www.deschouwwitgoed.nl vind je bijvoorbeeld een ruim aanbod aan verschillende apparaten voor in de keuken voor een zeer voordelige prijs. Het voordeel van een bedrijf dat online producten aanbiedt, is namelijk dat er minder vaste kosten betaald hoeven worden, die dus ook niet worden doorberekend in de verkoopprijs. Een bedrijf met alleen een winkelpand is namelijk in de meeste gevallen op een goed bereikbare, maar dure locatie gevestigd. Een bedrijf dat online verkoopt kan dit doen vanuit een magazijn op een willekeurige plek, omdat er toch geen klanten op de locatie hoeven te komen. Er hoeft minder te worden betaald voor de locatie en van dit voordeel kun je als consument profiteren. Een Boretti fornuis koop je dus het beste op www.deschouwwitgoed.nl. Je kunt alle specificaties van het Boretti fornuis terugvinden op de site. Daarnaast vind je er de mogelijkheid om direct een bestelling te plaatsen.


Comments are closed.